Mina grabbar

Nu har julafton varit, nyårsafton är runt hörnet, och jag är jättetaggad. Har några mål och några nyårslöften som jag berättar om då. Vi ska ha vänner över på middag och övernattning, och vi planerar fortfarande målyoderna till middagen. Min och barnens outfits är bestämd. Det kommer bli så trevligt.


Igår onsdag kom pappa och syster och hämtade Alice redan vid halv tio. Då åkte jag och grabbarna till Sundsvall för mellandags shopping. Några saker som vi behövde, och en massa tittande på saker med. Med så mycket tid,och så lite måsten så tog vi det väldigt lungt. Fikade på mitt favoritcafe charm där jag alltid tar en kopp mintchoklad. Jag fyndade massor till både mig och barnen. Vi provade restaurangen donatello till middag, där dom bakade den godaste pizzan jag nånsin ätit! Riktigt crispig och tunn botten, väldigt lite flott och fett för att vara pizza. Rekomenderar varmt.

Vi köpte ny matta till vardagsrummet, och fyndade fina prydnadskuddar på H&M Home. Inte mycket kvar tills rummet är klart nu.