Mina grabbar

Nu har julafton varit, nyårsafton är runt hörnet, och jag är jättetaggad. Har några mål och några nyårslöften som jag berättar om då. Vi ska ha vänner över på middag och övernattning, och vi planerar fortfarande målyoderna till middagen. Min och barnens outfits är bestämd. Det kommer bli så trevligt.


Igår onsdag kom pappa och syster och hämtade Alice redan vid halv tio. Då åkte jag och grabbarna till Sundsvall för mellandags shopping. Några saker som vi behövde, och en massa tittande på saker med. Med så mycket tid,och så lite måsten så tog vi det väldigt lungt. Fikade på mitt favoritcafe charm där jag alltid tar en kopp mintchoklad. Jag fyndade massor till både mig och barnen. Vi provade restaurangen donatello till middag, där dom bakade den godaste pizzan jag nånsin ätit! Riktigt crispig och tunn botten, väldigt lite flott och fett för att vara pizza. Rekomenderar varmt.

Vi köpte ny matta till vardagsrummet, och fyndade fina prydnadskuddar på H&M Home. Inte mycket kvar tills rummet är klart nu.

Lussekringlor och lussekatter

Fjärde advent, söndag och vi är produktivare äm vi varit på hela veckan. Jag och barnen har bakat lussebullar till morgonen. Nu ska listerna upp i vardagsrummet, sen bär det av till skog för fika hos en vän s fyller år samt lämna lite grejer hos svågern innan vi styr mot Sundsvall för att köpa ny tv möbel. Ni hlr. Jag har en del att göra, så det är lika bra jag sätter fart!

Jag ska tro på min kropp mer!

Jag har inte nått min mål vikt, jag är inte smal, jag är inte i närheten av ideal måtten och kläderna sitter inte super bra på mig. Jag ser många skavanker på min kropp, mycket som jag vill ändra. En del grejer som jag jobbar på, och en del som kräver kirurg. Inget jag kommer ta hjälp av. Jag har inte alltid varit snäll mot min kropp. Ibland pressat den mer än vad den klarar av, och skippar måltider ibland. Trots allt ovanstående så är jag stolt över min kropp. Den har burit mig i 27 år. Burit mig i svåra stunder. Hjälpt mig att stå på mina ben. Stått ut med min protester. Den har gått igenom 2 graviditeter samt två förlossningar. Den har återhämtat sig och bär mig lika bra idag om inte ännu bättre. Jag är så tacksam att jag är frisk och mår bra. Hädanefter kommer jag och min kropp kämpa tillsammans, och jag ska tro på den mer. ❤